Vi Livesänder Er aktivitet

Låt oss livesända Er aktivitet

Filmning och livesändning

När man dokumenterar och filmar sin aktivitet vill man nå ut till så många som möjligt. Vi hjälper Er med filmning, ljud och livesändning så ni i realtid kan nå ut till hela er målgrupp. Allt filmas och mixas i realtid och ni har en färdig produktion i samma tidpunkt som aktiviteten är klar. Givetvis har ni möjlighet att sprida filmen vidare i sociala medier under eller efter aktiviteten.

    Vi erbjuder:

  • Videofotografer
  • Bildproducent
  • Ljudtekniker
  • Livesändningsutrustning
  • Fullt teknikansvar

Vanligt Case

Livesändning
Vi har 1-3st videofotografer på plats. All film och ev. Powerpointpresentation sänds direkt till bildproducenten. Bildproducenten väljer bildkälla, lägger in namnskyltar och annan grafik i realtid. Den färdiga filmen skickas i realtid till er hemsida, eller annan vald slutdestination. För en mer avancerad livesändning så begär offert.

Tidigare produktioner

Mer referensfilmer hittar ni på vår Playkanal som just nu uppdateras.

Filmning med livesändning

5,900:-

Livesändning en kamera till Youtube, Facebook eller till er hemsida. Startkostnad och en timme på plats. Kan livesända överallt bara det finns normal 4G mottagning. Alternativt bara inspelning för efterproduktion.

Halvdag livesändning

13,900:-

Filmning med tre kameror som styrs och mixas av en bildproducent. Slutresultatet en komplett färdig produktion som spelas in i realtid eller livesänds på valfri plattform. Priset avser 1-4 timmar på plats Tillkommer pris för eventuell ljudteknik/ ljudtekniker om befintligt ljud och mickar inte finns på plats.

Livesändning heldag

19,900:-

Filmning med tre kameror som styrs och mixas av en bildproducent. Slutresultatet en komplett färdig produktion som spelas in i realtid eller livesänds på valfri plattform. Priset avser 6-8 timmar på plats. Tillkommer pris för eventuell ljudteknik/ ljudtekniker om befintligt ljud och mickar inte finns på plats..

×

Begär pris

Skicka in er förfrågan och vi återkommer senast nästkommande vardag.
×

Boka möte

Ibland kan det vara lättare att träffas. Skicka dina uppgifter till oss, så bokar vi in ett möte så snart som möjligt.