Vi Livesänder er aktivitet

Låt oss livesända er aktivitet

Filmning och livesändning

När man vill dokumentera och filma aktiviteten så vill man nå ut till så många som möjligt. Vi hjälper er med filmning, ljud och livesändningen så ni i realtid kan nå ut till hela er målgrupp. Allt filmas och redigeras i realtid och ni har en helt färdig film som ni kan visa upp samma tidpunkt som aktiviteten pågår. Givetvis har ni möjlighet att sprida filmen vidare i socialamedier under eller efter aktiviteten.

    Vi erbjuder:

  • Videofotografer
  • Bildproducent
  • Redigering i realtid
  • Få in er powerpointpresentation
  • Fullt teknikansvar

Vanligt Case

Livesändning
Vi har 1-3st videofotografer på plats. All film och ev. Powerpointpresentation sänds direkt till bildproducenten. Bildproducenten väljer bildkälla, lägger in namnskyltar och annan grafik i realtid. Den färdiga filmen skickas i realtid till er hemsida, eller annan vald slutdestination. För en mer avancerad livesändning så begär offert.

Tidigare produktioner

Mer referensfilmer hittar ni på vår Playkanal

Filmning med livesändning

5,900:-

Filmning med Livesändning till Youtube, Facebook eller till er hemsida. Kan livesända överallt bara det finns normal mobilsignal.

Halvdag livesändning

13,900:-

Filmning med tre kameror som styrs och övervakas av en bildproducent. Blir en komplett färdig produktion som blir färdigt i realtid eller livesänds på valfri plattform. Priset avser 1-4 tim.

Livesändning heldag

19,900:-

Filmning med tre kameror som styrs och övervakas av en bildproducent. Blir en komplett färdig produktion som blir färdigt i realtid eller livesänds på valfri plattform. Priset avser 6-8 tim.

×

Begär pris

Skicka in er förfrågan och vi återkommer senast nästkommande vardag.
×

Boka möte

Ibland kan det vara lättare att träffas. Skicka iväg dina uppgifter så bokar vi in ett möte så snart som möjligt.