Information och utbildningsfilm

Några exempel på tidigare videoproduktioner.

På uppdrag av Fritidsresor producerade vi en uppskattad och omskriven utbildningsfilm som på ett grundläggande sätt får folk med flygrädsla att bearbeta sina fobier. Bearbetning av manus, filmning, redigering, grafik, animation, speaker och ljudmix. Leverans på DVD och för Youtube.

För Maxus communication var uppdraget en film till deras pitch för Boxer i form av en presentation med ”BoxerRobert” som intervjuare. Videofilmning, videoredigering och kodning för visning via dator på storbildsskärm.

På möbelmässan videofilmade vi för Conspectus reklambyrå och företaget Martela möbler. Uppdraget var att visa upp på internet vad mässbesökarna kunde ta del av, samt producera en enklare videofilm om en låsbar förvaringsmöbel. Videoredigering med speakerpålägg samt kodning för internet.

Ett 20-tal slöjdfilmer för barn och ungdom var uppdraget från Svensk hemslöjd  och sajten Slöjdklubben.se. Videofilma alla moment i slöjdprocesserna. Videoredigera samt koda korta sekvenser i varje slöjdprocess. Videokodning för deras hemsida.

För Sveriges Riksdag har vi producerat ett flertal filmer till deras projekt, Demokrativerkstaden. Produktion av filmer för deras rollspel om olika situationer i riksdagsarbetet. Filmning med skådespelare, redigering och ljudmix. Leverans av filmfiler för intranät.

Bra att tänka på

Vad ska filmen användas till – Var ska den visas – Manusarbete – Inspelningsplats – Skådespelare – Speaker – Ljud – Musik – Animation

Sammanfattning

  • Boka gärna ett möte med oss.
  • Genomgång av idé/ manus.
  • Val av inspelningsplatser och ev. skådespelare.
  • Planering av efterbearbetningen.

Tidigare produktioner

uppdatering pågår

×

Begär pris

Skicka in er förfrågan och vi återkommer senast nästkommande vardag.
×

Boka möte

Ibland kan det vara lättare att träffas. Skicka dina uppgifter till oss, så bokar vi in ett möte så snart som möjligt.
×

Bli uppringd

Ring oss på telefon nr 08-545 20340 eller fyll i ert telefonnummer och vi ringer upp.