Mer om VeniaVideo

Mer om VeniaVideo

Vi har hjälp våra kunder i över 30 år

VeniaVideo startades 1984 av Magnus Wallén. VeniaVideo ingår idag i Proffsvideo Stockholm. Proffsvideo driver idag olika verksamheter inom videoproduktion och uthyrning. Magnus är idag ansvarig för videoproduktion inom VeniaVideo och säkrar med sin erfarenhet att vi har rätt personal för de olika filmprojekt som vi utför.

Mer om Veniavideo

Vår huvudverksamhet är videoproduktion som t.ex internfilm, informationsfilm, utbildningsfilm och filmdokumentation. Vi gör även mycket textningar på ett tiotal språk på redan färdiga filmer. Vi hjälper även till med mer professionella filmkonverteringar av olika filmformat.

Våra kunder

Bland våra kunder återfinns Fritidsresor, Stockholms stadsmuseum, Peugeot, Sveriges Riksdag, Stadsarkivet, Sveriges Radio, Kungliga Slottet, Fryshuset, Gant m.fl. Idag finns vår produktion centralt på Fleminggatan 38 på andra våningen ovanför Japanphotos butik. Välkomna på en kaffe!.

Quickfilm

Quickfilm livesänder er aktivitet till er hemsida, twitter, facebook eller annan lämplig plattform. Vi jobbar även med interaktiva studios eller onlineredigering av event och möten, vilket innebär att man kan få sin färdig 1 minut efter eventet.

Besök Quickfilm.seKontakt

Camrent

På Camrent hyr du all din utrustning till produktionen. Förutom utrustning till er videoproduktion så har vi även datorer, Ipads och skärmar för uthyrning. Camrent har funnits sedan 1998. Välkommen!

Besök Camrent.seKontakt

Videokopiering.se

Videokopiering.se hjälper till med överföring och digitalisering av videoband och Super8 Scanning etc. Videokopiering.se har via Camrent hjälpt till med överföringar sedan 1998. Välkommen med era filmer!

Besök Videkopiering.seKontakt

×
×

Boka möte

Ibland kan det vara lättare att träffas. Skicka iväg dina uppgifter så bokar vi in ett möte så snart som möjligt.
×

Bli uppringd

Ring oss på telefon nr 08-108910 eller fyll i ert telefon nr och vi ringer upp er.